ГоловнаСуспільствоЖиття

Міліція розшукує жінку, яка ногами добивала активістів у Харкові

Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі

Міліція розшукує жінку, яка ногами добивала активістів у Харкові
Фото: mediaport.ua

Дзержинське РВВС Харкова відкрило кримінальне провадження за статтею "хуліганство" за фактом побиття в місті 13 квітня учасників мітингу за єдину Україну.

Про це з посиланням на співробітників міліції повідомляє місцеве видання kh.vgorode.ua

При цьому в міліції нарікають на те, що ідентифікувати нападників на активістів досить складно, проте деяких вже знайшли і опитують. Разом з тим, силовики підтвердили, що розшукують жінку, яка ногами добивала майданівців у Харкові - Ольгу Воржеїнову, яка виявилася медиком з Чугуєва. Їй, як і всім, чия вина буде доведена, загрожує до 8 років позбавлення волі.

Водночас, у міліції повідомили, що жінка переховується від правосуддя і за місцем прописки знайти її не вдається.

Як повідомили журналістів колеги і знайомі Воржеїнової, вона є "ідейною", постійною учасницею проросійських мітингів, на які ходить, в тому числі, і за винагороду. Розлучена. У неї є двоє дорослих дітей. У сина нібито є проблеми з законом.

Також, за відомостями працівників ЗМІ, "жертві" активістки, 25-річному хлопцю, зробили вже дві операції на головному мозку. Його стан стабілізовується.

Нагадаємо, користувачі соцмереж впізнали жінку, яка з нелюдською жорстокістю била активістів Євромайдану в Харкові, які 13 квітня вийшли на мирний мітинг за єдність України. Нею виявилася медпрацівник з Чугуєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram