ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА спростовує чутки про підвищення вартості проїзду до 5 гривень

Остаточне рішення буде прийнято після детального вивчення всіх складових

КМДА спростовує чутки про підвищення вартості проїзду до 5 гривень
Фото: www.delfi.ua

В Київськії міськії державнії адміністрації заявляють, що  вартість проїзду в громадському транспорті Києва до 5 грн. не планується підвищувати.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Повідомлення деяких ЗМІ про збільшення вартості проїзду в громадському транспорті до 5 грн. не відповідають дійсності", - йдеться в повідомленні.

Як говориться в коментарі, до столичної влади неодноразово зверталися приватні перевізники та комунальні підприємства з питаннями доцільності перегляду тарифів на проїзд у зв'язку із зростанням цін на паливо та енергоносії.

"Керівництво КМДА, в свою чергу, з розумінням ставиться до вимог транспортників, але позиція столичної влади з цього питання однозначна. Зараз вивчаються всі складові тарифу, шукаються внутрішні резерви комунальних підприємств і скорочуються витрати, щоб зміни в тарифній політиці були розумними, а їх рівень був адекватним", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, остаточне рішення щодо підвищення тарифів на проїзд столична влада буде приймати після детального вивчення всіх складових і обговорення цього питання з громадськістю.

Як відомо, попереднє керівництво КМДА прогнозувало підвищення вартості разового проїзду у столичному транспорті в 2014 році, але заперечувало можливість подорожчання проїзних квитків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram