ГоловнаСуспільствоЖиття

Голова КМДА назвав "фейковим" рішення про організацію ярмарку в Маріїнському парку

На думку Бондаренка, нову владу намагаються дискредитувати

Голова КМДА назвав "фейковим" рішення про організацію ярмарку в Маріїнському парку
Фото: Виталий Головин

Голова КМДА Володимир Бондаренко назвав сфальсифікованим документ, який свідчить про те, що в Маріїнському парку мають намір організувати постійний ярмарок.

Про це він заявив у коментарі LB.ua.

"Проект розпорядження про відкриття ярмарку в Маріїнському парку підготував в.о. голови КМДА Голубченко, але він так і залишився просто проектом, не набув чинності. Використовуючи цей проект розпорядження, фальсифікатори виготовили підробку і почали її поширювати", - заявив Бондаренко.

"Я ніколи не допустив би і не дозволив би комусь іншому зробити таке (організувати ярмарок, - Ред.). Не тільки тому, що мова йде про культурно-історичну пам'ятку, а й з морально-етичних причин. Оскільки під час недавніх трагічних подій протистояння режиму саме в Маріїнському парку 18 лютого розгорнулося криваве побоїще мирних громадян, які прийшли висловити свій протест під стіни Верховної Ради. Людей просто добивали на землі", - зазначив Бондаренко, додавши, що серед тих людей був і він.

При цьому голова КМДА зазначив, що останнім часом проти нього і нової влади поширюють багато неправдивої інформації з метою дискредитації.

"Навіть за цей короткий час було зруйновано різні корупційні схеми, передано на перевірку до прокуратури безліч документів щодо законності землевідведення, що викликало нездоровий резонанс у тих колах, які прямо причетні до столичних махінацій. Не гребуючи різними методами, вони вдаються навіть до фальсифікацій документів і розпоряджень, які я нібито видаю, і поширюють ці "фейки" через соціальні мережі", - пояснив Бондаренко.

Також він додав, що перегляне всі рішення попереднього керівництва столиці.

Докладно про ініціативи КМДА, про які нібито йшла мова в псевдорозпорядженні Бондаренка, читайте в блозі, раніше опублікованому на LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram