ГоловнаСуспільствоЖиття

Українці перерахували на рахунок Міноборони більш ніж 70 млн грн

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер 565 було перераховано 17 мільйонів гривень

Українці перерахували на рахунок Міноборони більш ніж 70 млн грн
Фото: EPA/UPG

На рахунок Міністерства оборони України в рамках акції "Підтримай українську армію" станом на 1 квітня надійшло понад 70 млн грн від юридичних та фізичних осіб.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міноборони:

"Станом на 31 березня на рахунок Міністерства оборони України в рамках акції "Підтримай Українську армію" надійшло вже більш ніж 70 мільйонів гривень від юридичних та фізичних осіб в якості допомоги Збройним силам України", - йдеться в повідомленні.

Із цієї суми 67 мільйонів гривень становлять грошові перекази на матеріально-технічне оснащення, решта - на медичне забезпечення Збройних сил України.

У відомстві зазначили, що тільки за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер 565 на підтримку української армії перераховано 17 мільйонів гривень.

Крім того, на рахунок Міноборони надійшло 22,2 тисячі доларів США і 21,2 тисячі євро. Після обов'язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми) залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 11,1 тисячі доларів США і 10,6 тисячі євро.

Нагадаємо, 15 березня Міноборони оголосило акцію підтримки української армії. Гроші можна переказати, зателефонувавши на номер мобільного 565. Так абонент автоматично перераховує на підтримку української армії 5 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram