ГоловнаСуспільствоПодії

Пораненого на Хрещатику заступника голови КМДА відпустили додому

Конфлікт стався через розбір барикад

Пораненого на Хрещатику заступника голови КМДА відпустили додому
Фото: facebook/mikhailyna.skoryk

В результаті стрілянини на вулиці Хрещатик у центрі Києва поранення отримали тільки двоє людей, а не троє, як повідомлялося раніше.

Про це написала журналіст Михайлина Скорик у себе в Facebook.

"Інформація з 17 лікарні: поранених тільки двоє. Дубаса вже відпустили додому, у нього нескрізне поранення, життєво важливі органи куля не зачепила. Другий поранений - з 3 сотні самооборони, 31 пост - без свідомості, куля потрапила йому в груди. Його прооперували. "Стан важкий, але буде жити", - кажуть лікарі ", - написала Скорик.

Також з посиланням на одного з сотників самооборони вона повідомила, що конфлікт із "Правим сектором" стався через питання з розбором барикад.

Нагадаємо, увечері 31 березня стало відомо, що невідомий почав стрілянину біля ресторану "Мафія" на вулиці Хрещатик між Майданом Незалежності та Європейською площею. В результаті інциденту поранено три людини, один з них Богдан Дубас, перший заступник голови КМДА.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму Facebook підтвердив, що стрілянину в Києві почав активіст "Правого сектору".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram