ГоловнаСуспільствоПодії

У міліції кажуть, що Музичко застрелився

Остаточні висновки зробить прокуратура

У міліції кажуть, що Музичко застрелився
Фото: u-f.ru

Міліція вважає, що активіст партії "Правий сектор" Олександр Музичко (прізвисько "Сашко Білий") застрелився.

Про це на брифінгу сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов.

"Він зі своєї зброї, з якої стріляв і по співробітниках, і тут же стріляє два (рази) на виліт і один влучає в серце - третій постріл", - сказав він.

За словами Євдокимова, безпосередньо перед брифінгом він отримав результати експертизи трупа, згідно з якими Музичко отримав два попереджувальні постріли в ногу.

"Він отримав два несмертельні наскрізних постріли по корпусу і третій постріл у серце. Останні постріли були зроблені самим Музичком, коли три співробітники міліції після того, як він був повалений обличчям на землю, намагалися відібрати у нього пістолет і завести руки назад, аби вдягнути йому наручники", - сказав Євдокимов.

Євдокимов упевнений, що дії працівників міліції під час затримання злочинця були правильними, законними і в цій ситуації виправданими.

"Остаточні висновки будуть зроблені прокуратурою. МВС також проводить внутрішнє розслідування кожного випадку застосування співробітниками вогнепальної зброї", - додав перший заступник міністра.

Нагадаємо, сьогодні в МВС заявили, що Олександра Музичка на прізвисько "Сашко Білий" застрелили сьогодні під час затримання міліцією після бійки в кафе "Джерельце" в селі Бармаки Рівненського району Рівненської області.

Натомість "Правий сектор" заявив, що має намір помститися главі МВС Арсенові Авакову за смерть Олександра Музичка (Сашко Білий). Аваков же заявив, що приймає виклик від "Правого сектору" і "буде жорстким до бандитів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram