ГоловнаСуспільствоЖиття

Прикордонники не пропустили в Україну 7 російських військових

Військовим заборонили в'їзд на територію України терміном на 3 роки

Прикордонники не пропустили в Україну 7 російських військових

Сімох російських військовослужбовців затримали вчора ввечері прикордонники Донецького загону в пункті пропуску потягів "Іловайськ".

Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Згідно з інформацією, під час проведення комплексу заходів перевірки в поїзді №142 сполучення "Єкатеринбург - Сімферополь" офіцери виявили в різних купе сімох громадян РФ, які вказували різні цілі поїздки на територію України.

Під час контролю другої лінії було встановлено, що всі вони є військовослужбовцями Чорноморського флоту РФ, але намагалися приховати цей факт, аби безперешкодно проїхати територією України. Російські військові заховали свою форму та речові мішки у згорнутих матрацах і під постільною білизною та ковдрами.

Вік затриманих осіб - 20-21 рік. Усі вони - військовослужбовці за контрактом 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ і поверталися в місця дислокації в/ч 13140, м. Севастополь, з міста Волзьке (РФ), повідомили в Держприкордонслужбі.

Охоронці держкордону не пропустили російських військових на територію України.

Щодо цієї групи осіб, зважаючи на надання ними неправдивих відомостей про мету поїздки, ухвалено рішення про заборону в'їзду на територію України терміном на 3 роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram