ГоловнаСуспільствоЖиття

Російські військовослужбовці не дали журналістам потрапити в українську частину у Феодосії

Жителі Феодосії підтримують ініціативи нової кримської влади

Російські військовослужбовці, які оточили базу морських піхотинців в Феодосії, намагалися перешкоджати проїзду на територію української частини мікроавтобуса з продуктами.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

За його словами, біля в'їзду в частину стоять два БТРи, близько десяти озброєних російських військовослужбовців, близько 20 проросійськи налаштованих прихильників місцевої самопроголошеної влади. Також уздовж огорожі встановлені намети з російськими прапорами.

Військові, які охороняють в'їзд, заборонили без жодних пояснень проїхати на територію частини автомобілю з продуктами, які для українських військовослужбовців зібрали і приготували активісти кримськотатарського громадського руху. Команду звільнити проїзд своїм бійцям віддав командир лише після того, як водій пригрозив, що все одно проїде за ворота, не зупиняючись перед російським "блокпостом".

Водночас, журналістам потрапити в частину вони не дали.

Як повідомляють активісти, українські військові раді не стільки продуктам, скільки увазі та підтримці, яку робить українська сторона, оскільки знаходяться в блокаді вже четвертий день.

Разом з тим, як зазначає кореспондент LB.ua, жителі Феодосії налаштовані "проти України" і київських журналістів у тому числі, і завзято підтримують ініціативу нової влади увійти до складу Росії.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram