ГоловнаСуспільствоПодії

Севастопольський сайт позбавляють приміщення за об'єктивну позицію

Головного редактора сайту сьогодні вдарив проросійський активіст.

Севастопольський сайт позбавляють приміщення за об'єктивну позицію

Власник приміщень, які орендує медіа-центр IPC-Севастополь і редакція сайту 911sevastopol.org, зажадав від орендарів звільнити приміщення. Про це пише кримський журналіст Заїр Акадиров у себе в facebook.

"Попросили зняти вивіску... і покинути будівлю", - пише журналіст.

Раніше невідомий напав на головного редактора згаданого сайту Тетяну Ріхтун. Людина вдарила її по голові, вивернула руку й забрала відеокамеру. Ріхтун фіксувала дії російських військових у штабу ВМС України.

"Вранці до редакції надійшло повідомлення, що російські військові заблокували штаб ВМС України. Я під'їхала і стала їх знімати. Виявилося, що не тільки зі снайперськими гвинтівками були люди, але і з ручним кулеметом. Почала його знімати, він почав швидким кроком йти від зйомки в бік автомийки поруч зі штабом флоту. Я пішла за ним. І тут мені ззаду дали по голові, професійно, щоб тіло розслабилося, вивихнули руку і вихопили камеру. Я спробувала наздогнати цю людину, але мені вже 52 роки, я хоч і в хорошій фізичній формі, але наздогнати її не змогла", - сказала Тетяна Ріхтун.

Вона каже, що російські військові та їхні прихильники почали поводитися більш радикально і їх кількість постійно зростає. Якщо о 10:30 ранку там було всього з десяток людей, то до опівдня їх зібралося вже близько півсотні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram