ГоловнаСуспільствоЖиття

Аеропорт Сімферополя оточено, біля переправи "Крим-Кавказ" перебувають військові ЧФ РФ, - Держприкордонслужба

Об'єкти працюють у штатному режимі

Збройні особи продовжують оточувати сімферопольський аеропорт, в сервісній зоні поромної переправи "Крим-Кавказ" перебувають військовослужбовці Чорноморського флоту РФ.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

"Станом на ранок 1 березня пункт пропуску "Сімферополь-авіа" продовжують оточувати озброєні особи, які не втручаються в роботу контрольних служб", - йдеться в повідомленні прикордонвідомства.

Згідно з інформацією, пункт пропуску "Крим-Кавказ" також працює в штатному режимі. "Перед пунктом пропуску в сервісній зоні перебуває чисельна група військовослужбовців ЧФ РФ, які в роботу пункту пропуску не втручаються", - додали в Держприкордонслужбі.

Згідно з інформацією, Держприкордонслужба України продовжує в повному обсязі виконувати в Криму завдання з охорони держкордону.

"Одночасно здійснюється посилена охорона місць розташування підрозділів з охорони держкордону, зберігання зброї та об'єктів інфраструктури", - підкреслюють в прикордонній службі.

У відомстві нагадали, що 28 лютого були спроби блокування Севастопольського загону морської охорони, порушення двосторонніх угод щодо ЧФ РФ в Криму 11 вертольотами і 8 літаками, які без відповідної заявки сіли на аеродромах "Кача" і "Гвардійське", відмовившись від прикордонно-митного оформлення.

Нагадаємо, в центрі Сімферополя перебувають люди у військовій формі з автоматами і без опізнавальних знаків, їх обличчя закриті масками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram