ГоловнаСуспільствоЖиття

Клименко і Пшонка втекли з аеропорту зі стріляниною - Аваков

Віталій Захарченко в суботу також намагався покинути територію України

Клименко і Пшонка втекли з аеропорту зі стріляниною - Аваков
Фото: segodnya.ua

Екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко, а також екс-генеральний прокурор Віктор Пшонка зуміли втекти під час спроби затримання їх прикордонниками в аеропорту Донецька.

Про це в ефірі 5 каналу повідомив в.о. міністра МВС Арсен Аваков, повідомляє "ОстроВ".

Він повідомив, що Клименка і Пшонку затримали прикордонники в аеропорту Донецька. Однак у будівлю аеропорту увірвалися невідомі озброєні люди. Вони відкрили стрілянину і під прикриттям цих людей екс-міністр і екс-прокурор зникли в невідомому напрямку.

Аваков підтвердив, що екс-президент України Віктор Янукович теж не зумів вилетіти до Росії з Донецька. Його місцезнаходження наразі невідоме.

Екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко в суботу намагався покинути територію України, проте прикордонники не випустили його з країни.

"Він приїхав у Донецький аеропорт, намагався на чартері відлетіти за кордон", - розповів помічник голови Держприкордонслужби Сергій Астахов.

Згідно з інформацією, Захарченко не зміг виїхати за кордон, оскільки не мав необхідних документів. Після цього екс-голова МВС, покинув територію аеропорту.

За інформацією прикордонників, на інших пунктах пропуску через держкордон його не зауважили.

Нагадаємо, що Азаров теж подався в Росію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram