ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькому управлінні СБУ по людях відкрили вогонь (додано відео)

Одна людина, за попередньою інформацією, загинула

З будівлі Служби безпеки України у Хмельницькій області по мітингувальниках, які прийшли під вікна силовиків з мирним мітингом, відкрили вогонь.

Стріляли із центрального входу і бічних воріт, що ведуть на територію відомства. Одну жінку поранили в голову, її відразу забрала "швидка". Ще двох чоловіків, за попередньою інформацією, поранено, пише "День".

За деякою інформацією, жінка перебуває в реанімації, її стан дуже тяжкий. За іншою - від отриманих травм вона померла.

Фото: twitter/vladmedved

На місці події перебуває начальник Хмельницького міського відділу МВС Василь Птащук. Він повідомив, що вже зараз правоохоронці беруться за розслідування. "Ми опитуємо людей. Потім відкриють кримінальне провадження", - запевнив Василь Птащук.

Люди обурені, вигукують: "Фашисти!"

При цьому, за інформацією видання, вчора вночі, близько третьої години, на територію СБУ заїхав автомобіль. Потім протягом декількох годин у дворі відомства палав вогонь, активісти, які чергували всю ніч під стінами СБУ, стверджують, що горіли папери, виносили мішками.

Нагадаємо, після вчорашніх сутичок в Києві в низці регіонів також почалися заворушення. В Івано-Франківську активісти захопили будівлю СБУ, МВС і прокуратури. В Луцьку і Ужгороді захопили ОДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram