ГоловнаСуспільствоЖиття

Комунальний транспорт працює в безкоштовному режимі

Причина - зачинено метро

Комунальний транспорт працює в безкоштовному режимі
Фото: trainbus.info

Київміськадміністрація перевела комунальний наземний транспорт у посилений і безкоштовний режим роботи.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Згідно з ним, за дорученням голови Київміськадміністрації Володимира Макеєнка транспорт працює в посиленому режимі безкоштовно.

У зв'язку з призупиненням роботи комунального підприємства "Київський метрополітен" залучено додатковий рухомий склад наземного транспорту та організовані додаткові маршрути від усіх зупинок метрополітену.

Крім того, згідно з розпорядженням Київміськадміністрації №215 від 18 лютого, розміщеним на сайті КМДА, столична влада просить керівників автомобільних перевізників, які працюють в режимі маршрутного таксі, організувати безкоштовне перевезення пасажирів від станцій метрополітену.

У повідомленні йдеться про те, що рух метрополітену відновлять одразу після стабілізації ситуації в Києві, про що повідомлять додатково.

Департамент транспортної інфраструктури звертається до мешканців столиці з проханням планувати поїздки з використанням виключно наземного пасажирського транспорту.

Нагадаємо, у вівторок Володимир Макеєнко розпорядився закрити всі лінії метро у зв'язку з "загрозою терористичного акту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram