ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві без суттєвих опадів

Температура +4...+6

Завтра в Києві без суттєвих опадів
Фото: karachidigest.com

У суботу, 15 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +4...+6 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без суттєвих опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +2...+7 градусів.

У Карпатах вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без суттєвих опадів, температура повітря вночі -1...-6 градусів, вдень +1...+6 градусів.

У Моршині вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без суттєвих опадів, температура вночі -1...-3 градуси, вдень +6...+8 градусів.

У Трускавці вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без суттєвих опадів, температура вночі -2...-4 градуси, вдень +5...+7 градусів.

У Сваляві вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без суттєвих опадів, температура вночі 0...-2 градуси, вдень +5...+7 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, тільки вночі в Сумській області місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +2...+7 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, тільки вдень у Дніпропетровській, а вночі і в Полтавській області місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +2...+7 градусів.

На сході України хмарно, місцями невеликий дощ в Луганській області без суттєвих опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +2...+7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, тільки в Херсонській і Запорізькій областях місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +4...+9 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без суттєвих опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, вдень +7...+12 градусів.

У Ялті вночі місцями невеликий дощ, вдень без суттєвих опадів, температура вночі +5...+7 градусів, вдень +9...+11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram