ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві вночі шукали бомбу на двох вокзалах

Евакуювали 400 осіб

У Києві вночі шукали бомбу на двох вокзалах
Фото: kiev.com.ua

Міліція вночі евакуювала близько 400 осіб з будівель двох залізничних вокзалів у Києві ("Центральний" і "Південний") після дзвінка невідомого про нібито мінування. Вибухівки не виявлено. Затримка поїздів не виникла.

Про це повідомляє сайт МВС.

"Слідчо-оперативні групи, що прибули на місце події, негайно розпочали евакуацію пасажирів, які перебували на територіях двох вокзалів. Загалом, близько 400 людей залишили приміщення вокзалів. Працівниками вибухотехнічної служби спільно з кінологами здійснено ретельне обстеження всіх територій, в наслідок вибухонебезпечних предметів не виявлено,  і вокзали відновили роботу. За час обстеження затримки руху поїздів не допущено", - йдеться в повідомленні.

У черговій частині управління МВС на Південно-Західної залізниці повідомили, що пошук вибухівки та евакуація пасажирів проводилися на Центральному залізничному вокзалі та на вокзалі "Дарниця".

Зараз тривають заходи щодо встановлення особи "телефонного терориста". Відкрито кримінальне провадження за статтею "завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності".

Нагадаємо, в грудні 2013 року невідомий повідомив про те, що залізничний вокзал Києва, аеропорти Бориспіль і Жуляни "заміновані".

Також чотири рази з'являлася інформація про "мінування" станцій київського метро "Хрещатик", "Майдан Незалежності".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram