ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві невеликий дощ

Температура +5...+7

Завтра в Києві невеликий дощ
Фото: Макс Левин

12 лютого в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише вранці та вдень місцями невеликий дощ, вночі і в першій половині дня подекуди туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0... +2 градуси, вдень +5... +7 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1... -4 градуси, вдень +4... +9 градусів; на Закарпатті вночі +1... +6 градусів, удень +9... +14 градусів.

У Карпатах місцями дощ із мокрим снігом, температура повітря вночі +1... -4 градуси, вдень +2... +7 градусів.

У Моршині місцями дощ, температура вночі -1... +1 градус, удень +6... +8 градусів.

У Трускавці місцями дощ, температура вночі 0... +2 градуси, вдень +7... +9 градусів.

У Сваляві місцями дощ, температура вночі +3... +5 градусів, вдень +11... +13 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише вранці та вдень місцями невеликий дощ, вночі і в першій половині дня подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2... +3 градуси, вдень +2... +8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і в першій половині дня подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2... +3 градуси, вдень +3... +9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2... +3 градуси, вдень +1... +7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і в першій половині дня місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1... +7 градусів, удень +7... +12 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і в першій половині дня місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1... +6 градусів, удень +13... +18 градусів.

У Ялті без опадів, температура вночі +5... +7 градусів, удень +12... +14 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram