ГоловнаСуспільствоПодії

Українці у США зустріли Клюєва і Бондаренко пікетом

"Регіоналам" заборонили заходити в будь-які будівлі світу через парадні входи

У Вашингтоні українці зустріли депутатів від Партії регіонів Сергія Клюєва і Олену Бондаренко акцією протесту при вході у Посольство України у США, куди українська делегація прибула 6 лютого на вечірнє прийняття.

Як повідомляє VIDIA, активісти тримали фото загиблих протестувальників, побитих журналістів, а також лежали на тротуарі, накриті українськими прапорами.

Фото: http://vidia.org/

"Сергієві Клюєву довелося проходити повз "тіла" вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсований", - прокоментували організатори акції, група" Разом".

Фото: http://vidia.org/

За словами активістів, у посольстві викликали поліцію, але та, побачивши, що відбувається звичайна акція протесту, поїхала.

"Однак усі інші гості в посольство пробиралися через чорний вхід, як злодії. Усі парадні входи в будь-які будівлі майже всіх країн світу для них тепер зачинені. Українці є всюди! - Додали організатори акції. - Обличчя катованих і вбитих супроводжують винних, куди б вони не поїхав - ні в одній країні не сховатися від українців".

Посол США приймає гостей
Фото: vidia.org
Посол США приймає гостей

Додамо, що перед цим група "Разом" і Український конгресовий комітет Америки (УККА) пікетували лобістів Януковича в США.

Нагадаємо, українська делегація прилетіла до Вашингтона на щорічний "Молитовний сніданок" за участю президента Обами, в якому зазвичай беруть участь більш ніж 3500 осіб із понад 100 країн світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram