ГоловнаСуспільствоЖиття

За ніч у Києві згоріли 4 автомобілі

Причини займання встановлюють

За ніч у Києві згоріли 4 автомобілі
Фото: avto-fly.info

У Києві цієї ночі згоріли ще 4 автомобілі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління

Держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві. "Неспокійна була ніч для пожежно-рятувальних підрозділів і власників автомобілів. Протягом 3 лютого в різних районах столиці 4 рази виникали пожежі транспортних засобів", - зазначили у прес-службі.

За даними столичного управління ДСНС, перша пожежа виникла приблизно о 00:30. Біля 9-поверхового житлового будинку по вул. Ентузіастів, 25 загорівся автомобіль Nissan Murano. Вогонь пошкодив салон транспортного засобу.

Наступний випадок стався того самого дня о 3:16 у Шевченківському районі міста. На узбіччі проїжджої частини Бессарабської площі, 2 в автомобілі Mercedes Sprinter виникла пожежа. Рятувальники загасили полум'я о 3:41. У мікроавтобусі вогнем пошкоджено панель приладів, внутрішню оббивку, закіптюжено салон автомобіля.

Також рятувальники виїжджали на ліквідацію загоряння в авто Chevrolet Lacetti. Автомобіль припаркували на узбіччі проїжджої частини по вул. Жмаченка, 18. Вогонь пошкодив двигун, електропроводку, моторний відсік і лакофарбове покриття транспортного засобу.

Окрім того, о 4:00 у подвір'ї приватного житлового будинку по вул. Кобилянської, 3, горів автомобіль Mitsubishi Lancer. Рятувальники загасили пожежу за 20 хвилин. Вогонь пошкодив моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автомобіля.

Причини виникнення пожеж у всіх випадках встановлюють. Жертв і постраждалих немає, зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч проти 30 січня у Києві невідомі підпалили понад 20 легкових автомобілів.У Штабі національного спротиву заявили, що спалені в Києві автомобілі належали учасникам Євромайдану.

У ніч на 1 лютого в центрі Києва підпалили автомобіль представниці уряду Канади в Україні. Крім того, активісти Автомайдану заявили про підпал у ніч проти 1 лютого 8 своїх автомашин.

Водночас МВС з 1 лютого заявило про затримання в Києві громадянина Грузії, якого підозрюють у підпалі автомобілів у столиці.

За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК, що передбачає покарання за умисне пошкодження майна або знищення його шляхом підпалу. При цьому в МВС наголосили, що не виключають причетності учасників масових заворушень (активістів Майдану) до підпалів автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram