ГоловнаСуспільствоПодії

Через погоду в Україні виникли проблеми з проїздом

Окрім того, знеструмило 412 населених пунктів

Через погоду в Україні виникли проблеми з проїздом
снегопады в США
Фото: EPA/UPG

Через погодні умови (сильні морози і заметіль) ускладнено проїзд у кількох областях України і в Криму.

Як повідомили агентство "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Міністерства інфраструктури України, станом на 6:00 1 лютого на автомобільних дорогах загального користування для поліпшення стану проїзду залучено 708 од. техніки та 1027 дорожніх працівників.

Обмежено рух дорогами державного значення в Запорізькій, Миколаївській, Донецькій, Волинській, Львівській, Херсонській, Дніпропетровській та Івано-Франківській областях.

Унаслідок складних погодних умов за минулу добу не приймали/відправляли літаків аеропорти Чернівців і Сімферополя. Інші аеропорти працювали в штатному режимі.

Станом на 6:00 1 лютого морські торговельні порти працюють, окрім Маріупольського, який закрито через сильний вітер.

Керч-Єнікальський канал і канал гирла "Швидкий" також не працює через несприятливі погодні умови. Бузько-Дніпровсько-Лиманський канал і Херсонський морський канал відкрито для суден.

Станом на 7:00 суботи 412 населених пунктів залишаються знеструмленими через несприятливі погодні умови, йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У Криму знеструмило 99 населених пунктів, в Одеській області - 97, у Херсонській - 47, у Миколаївській області - 73, у Донецькій області - 34, у Тернопільській - 38, у Львівській - 11, в Івано-Франківській - 8, у Чернівецькій - 5.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram