ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі обшукали квартиру журналіста "Тижня"

Троє чоловіків, які проводили трус, відмовилися назватися

Невідомі обшукали помешкання журналіста "Тижня" Олександра Міхельсона. Про це Міхельсон повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Обшукали квартиру. Без ордера. Троє. Погонів під куртками не видно взагалі. Я, ідіот, двері відчинив, а вони мені в морду посвідчення (закритие!), - пише журналіст. - "Підстави" для обшуку: "У вас на сторінках в соцмережах, як їх, фабук (я цитую!), є фотографія, що у вас є пістолет. І також є інформація, що ви радикал". Кінець цитати. Я їм в обличчя сказав, що вони дебіли. Не заперечували. Але й не погоджувалися. Журналістське посвідчення не вплинуло взагалі ніяк. Телефон був у кишені. Я вийняв, почав набирати номер Krapyvenko Dmytro (колега Олександра - прим. LB.ua) - вирвали з руки".

За словами Міхельсона, невідомі нічого не знайшли під час обшуку, тільки спробували розчавити стаціонарний телефон та інтернет-модем. Зараз наш колега перевіряє, чи не підкинули йому що-небудь гості під час обшуку.

"Жодних документів не показали. І, незважаючи на мої вимоги, не представилися. Але старший - якого цитую вище - на мою вимогу сказати, хто головний, сказав: "Ну, я головний. Капітан я", - розповідає журналіст.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram