ГоловнаСуспільствоОсвіта

У Київ їдуть представники приватних шкіл, вишів і мовних центрів із 20 країн

Усього в заході братимуть участь більш ніж 60 навчальних закладів, які представлять понад 1000 програм навчання

У Київ їдуть представники приватних шкіл, вишів і мовних центрів із 20 країн

1 і 2 лютого у київський Fairmont Grand Hotel приїдуть представники елітних навчальних закладів із понад 20 країн для участі у найбільшій виставці, яку організовує міжнародний освітнє агентство DEC education - ОСВІТНІЙ WEEKEND.

Компанія щорічно на початку лютого проводить зустрічі українських школярів, студентів і їхніх батьків з кращими і авторитетними приватними школами, коледжами, університетами та мовними центрами з різних країн. Представники навчальних закладів допомагають сім'ям визначитися з майбутнім місцем навчання дитини, дізнатися всі нюанси вступу та навчання, забронювати місця в топових школах і центрах, ознайомитися з реальним досвідом випускників та учнів з України, отримати висококваліфіковану консультацію від експертів агентства.

Цього року на запрошення агентства DEC education ексклюзивно на ОСВІТНІЙ WEEKEND і тільки на два дні в році в Україну приїдуть такі імениті престижні приватні школи, як: Box Hill School (Великобританія), Clifton College (Великобританія), d'Overbroeck'c College (Великобританія), Rydal Penrhos School (Великобританія), Institut auf dem Rosenberg (Швейцарія); популярні мовні центри: Bell English (Великобританія), JTCamp (Швейцарія), St Giles International (Бразилія, Великобританія, Канада, США); знамениті університети, що займають перші місця в топ-рейтингах: Cardiff University (Великобританія), Queen Mary University of London (Великобританія), Swiss Education Group (Швейцарія), The Emirates Academy of Hospitality Management (ОАЕ), University of St Andrews (Великобританія).

Усього в заході братимуть участь більш ніж 60 навчальних закладів, які представлять понад 1000 програм навчання, починаючи з літніх канікул і закінчуючи дорогими магістерськими програмами в престижних університетах.

"Клієнтам, які планують довгострокове навчання для своїх дітей за кордоном, в рамках нашого заходу ми пропонуємо скористатися спеціальною послугою "VIP-супровід", завдяки якій відвідування готелю Fairmont 1 і 2 лютого буде максимально ефективним і комфортним. Замовивши послугу вже зараз, ви отримаєте безкоштовну консультацію експертів компанії, які зорієнтують вас, хто з учасників вікенду найбільше відповідає вашим вимогам і до кого вам слід обов'язково звернутися. Ми розробимо персональну освітню стратегію для вашої дитини, а крім того, наш менеджер буде супроводжувати вас на самому заході і консультувати після нього", - розповідає про нововведення лютневого івенту директор агентства DEC education Наталія Тарченко.

Окрім індивідуальних зустрічей і співбесід у рамках заходу, відбудуться ознайомчі та презентаційні семінари, на яких батьки і діти зможуть отримати розширену інформацію, відповіді на свої запитання, поспілкуватися зі студентами і випускниками шкіл.

ОСВІТНІЙ WEEKEND відбудеться 1 і 2 лютого в київському Fairmont Grand Hotel (вул. Набережно-Хрещатицька, 1) з 12:00 до 17:00.

Відвідування безкоштовне, необхідна попередня реєстрація на сайті DEC education.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram