ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція затримала сімох людей, які купували дрова в магазині на Оболоні

Ще одну затриману відпустили

Сьогодні вдень силовики затримали сімох чоловіків на виході із магазину "Космос" на Героїв Дніпра в Києві. Про це LB.ua повідомили очевидці події.

Разом із ними спершу затримали жінку - випадкову перехожу. Згодом її відпустили, саме її приятель і сконтактував з LB.ua:

"Це трапилося на виході з магазину "Космос", друга черга "Дрім Тауну". Чоловіки-покупці вийшли з візками і попрямували до своєї машини, чорного фольксвагена-універсала. У візках були дрова, вугілля і їжа. Тут під'їхала міліція - вони були в чорній формі з написом "Міліція" на спині. Вони затримали сімох чоловіків із візками і заодно мою подругу. Їх відвезли в якусь триповерхову будівлю на Оболоні, де їх допитували люди в цивільному. Потім її відвезли туди, звідки забрали, і відпустили. Коли дівчина почала вимагати сказати, хто вони і за що затримали людей, їй відповіли щось на кшталт: "Будеш дуже мудрою - будеш там, де вони, сама знаєш, яка ситуація в країні".

Нагадаємо, журналіста "Спільнобачення" Володимира Карагяура затримали за те, що він купував на заправці пальне для генераторів. Суд заарештував його на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram