ГоловнаСуспільствоЖиття

Автомайдан оголосив винагороду за інформацію про Булатова

Активіста досі не знайшли

Автомайдан оголосив винагороду за інформацію про Булатова
Дмитрий Булатов
Фото: newsoboz.org

Автомайдан оголосив винагороду в $10 тис. тому, чия інформація допоможе знайти Дмитра Булатова і врятувати йому життя.

"Прошу всі телеканали розмістити його фото і дати редакційні телефони для зв'язку. Чуток "одна бабця сказала" ми не сприймаємо. Хто особисто бачив, знає або є фіксація. Також звертаємося до тих, хто стоїть за можливим викраденням. Ми однаково дізнаємося, хто за цим стоїть і знайдемо. Дай Боже, щоб Діма був при доброму здоров'ї і нам не довелося призначати винагороду за інші речі", - написав один з організаторів Автомайдану Олексій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, активісти Автомайдану 23 січня заявили про зникнення одного зі своїх лідерів Дмитра Булатова. Востаннє на зв'язок він виходив увечері 22 січня. Водночас соратники не мають інформації, чи був Булатов на патрулюванні 23 січня, коли співробітники "Беркута" затримали активістів Автомайдану. Однак відомо, що Булатов не планував виїжджати на патрулювання.

Також нагадаємо, що Дмитро Булатов - фактично засновник і один з найактивніших учасників руху "Автомайдан". Колони автомобілів під його керівництвом пікетували будинки українських чиновників і за змогою допомагали Майдану. Також він на останньому Народному вічі закликав опозицію визначитися з єдиним лідером протестного руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram