ГоловнаСуспільствоПодії

На Грушевського залишаються близько 3 тис. активістів. Протистояння триває

Час від часу медики забирають постраждалих

На Грушевського залишаються близько 3 тис. активістів. Протистояння триває
Фото: стоп-кадр видеотрансляции

У Києві на вул. Грушевського станом на 00.30 перебувають близько 3 тис. активістів, протистояння з правоохоронцями триває.

Радикально налаштовані активісти в кількості близько 100 осіб продовжують спроби штурму кордону правоохоронців, передає РБК-Україна.

З певною регулярністю демонстранти закидають вибуховими пакетами і запальною сумішшю. Крім цього, активісти стріляють салютом у бійців внутрішніх військ та спецпідрозділу "Беркут".

Рятувальники ДСНС активно поливають з брандспойтів вул. Грушевського у бік активістів, таким чином, струмінь води частково досягає натовпу.

Час від часу медики забирають постраждалих, які беруть участь у штурмі. Найчастіше у постраждалих травми очей, а також опіки тіла.

Зразу ж біля місця сутичок на Європейській пл. перебувають близько 100 авто учасників Автомайдану. Однак рух по вул. Трьохсвятительській в бік Подолу не утруднений і його не перекрито.

Нагадаємо, лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що за наявною у нього інформацією, бійці "Беркута" сьогодні або завтра вночі планують розігнати акцію протесту на вулиці Грушевського - брати в кільце і заарештовувати активістів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram