ГоловнаСуспільствоПодії

Луценко впав за п'ять метрів від бійців спецпідрозділу, - командир "Беркута"

За його даними, Луценко впав не один

Луценко впав за п'ять метрів від бійців спецпідрозділу, - командир "Беркута"
Фото: EPA/UPG

Заступник начальника столичного "Беркута" підполковник Микола Тягнирядно заявив, що екс-міністр МВС Юрій Луценко під Святошинським райвідділенням міліції отримав ушкодження  внаслідок падіння за 5 метрів від бійців спецпідрозділу.

"Той удар, який видно на відео, не міг заподіяти йому таких ушкоджень. Це нереально. Скоріш, це не удар, а поштовх. Я вам так скажу: якби боєць (міліціонер) його вдарив кулаком, Луценко не встояв би. Це точно. А в нього навіть окуляри залишилися цілими", - заявив Тягнирядно в інтерв'ю KP.UA.

"Через пару хвилин він упав. Але не біля нас, а біля пішохідного переходу", - додав міліціонер.

За його словами, Луценко впав не один. "Їх було кілька осіб. Можливо, з охороною. Не знаю. Нам не було видно. Все відбулося за 5 метрів від нас. Падав він за спинами журналістів, які там стояли. Вони навіть не змогли його зняти, вони один в одного запитували, що там сталося. Можу сказати точно - були обставини, про які нам поки невідомо", - підсумував Тягнирядно.

Нагадаємо, в ніч на 11 січня в бійці між активістами і співробітниками "Беркута" в Києві на проспекті Перемоги під Святошинським райвідділенням міліції екс-міністр МВС Юрій Луценко отримав травму голови і був госпіталізований.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram