ГоловнаСуспільствоЖиття

Життя потерпілого в аварії літака поза небезпекою, - ЧФ

14 жовтня оголосили днем жалоби на Чорноморському флоті РФ.

Життя потерпілого в аварії літака поза небезпекою, - ЧФ
Архивное фото
Фото: www.ntv.ru

Загрози для життя радиста, який постраждав у катастрофі під Севастополем літака Бе-12 морської авіації Чорноморського флоту Росії, немає.

Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення ЧФ РФ В'ячеслав Трухачов "5 канал" по телефону, повідомляє "Інтерфакс".

"Стан нормальний, його доправили до шпиталю. Видимих пошкоджень у вигляді переломів, опіків і так далі немає. Загрози для життя також немає. Природно, він був у стресовому стані, йому знадобиться докладніше обстеження, щоб з'ясувати стан його здоров'я. Те, що він був під час цієї катастрофи, без наслідків минути не може", - сказав Трухачов.

Він також зазначив, що оголошувати причини авіакатастрофи наразі завчасно: "Працює комісія, поки працює слідство, напевно, причини оголошувати завчасно. Висновок зроблять фахівці".

Згідно з інформацією, неділю, 14 жовтня, оголошено на Чорноморському флоті Росії днем жалоби.

Нагадаємо, вчора військовий літак Бе-12 Чорноморського флоту Російської Федерації під час тренувального польоту впав на злітну смугу в селищі Кача під Севастополем. Унаслідок авіакатастрофи загинули три члени екіпажу й один травмувався.

Джерело в Чорноморському флоті РФ повідомило, що причиною аварії стала відмова двигуна.

Російські слідчі розпочали огляд місця катастрофи літака Чорноморського флоту РФ Бе-12 в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram