ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові ввели спецрежим через вбивцю трьох охоронців "Каравану"

У ніч проти суботи в Києві було оголошено план-перехоплення.

У Львові ввели спецрежим через вбивцю трьох охоронців "Каравану"
Фото: Стоп-кадр с записи камеры видеонаблюдения

Стрілець з "Каравану" досі на волі, його пошуки тривають у Львові, повідомляє "Комсомольська правда" в Україні".

У місті було введено план "Сирена", що означає посилене патрулювання району, а також патрулі на всіх в'їздах з міста і перевірку автомобілів.

Як стало відомо, у правоохоронців Львівщини є орієнтування на Ярослава Мазурка, якого, за непідтвердженими даними, востаннє бачили саме за кермом авто.

Нагадаємо, в ніч проти 6 жовтня, в Києві було оголошено план-перехоплення. На пошуки ймовірного вбивці були кинуті всі наявні сили міліції.

Як раніше повідомляли, Міністерство внутрішніх справ називає підозрюваним у вбивстві в "Каравані" 38-річного уродженця Львівської області. "Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", - сказав в ефірі "5 каналу" міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Додамо також, що 27 вересня Захарченко заявив, що міліція встановила особу підозрюваного у вбивстві трьох охоронців в "Каравані" в Києві. Але потім столичні правоохоронці спростували цю інформацію.

Зазначимо, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого тяжко поранив, а потім втік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram