ГоловнаСуспільствоПодії

Нові подробиці ДТП за участю працівників прокуратури Києва

Жінка, яка перебувала на передньому пасажирському сидінні BMW, загинула на місці пригоди.

У п'ятницю в Києві на вулиці Боженка автомобіль BMW 3-series, в якому знаходилися співробітники прокуратури, з невстановлених причин вилетів на смугу зустрічного руху, де в нього на повному ходу врізалася Toyota Camry, що рухалася назустріч.

Після зіткнення у задню частину Camry врізався мікроавтобус Citroen. Очевидці говорять, що BMW рухався з великою швидкістю. Мабуть, не впоравшись з керуванням, водій BMW ударив авто об бордюр, машину занесло на смугу зустрічного руху і в неї врізалася зустрічна Toyota Camry, водій якої не встиг нічого зробити, щоб уникнути зіткнення.

Жінка, яка перебувала на передньому пасажирському сидінні BMW, загинула на місці події від отриманих травм. Також в машині "швидкої допомоги" через деякий час помер і другий пасажир BMW. Водія німецької "трійки" було госпіталізовано із закритою черепно-мозковою травмою та саднами.

З тяжкими травмами були госпіталізовані і двоє чоловіків з Toyota. Причини ДТП з'ясовує слідча група.

Водночас інформацію про те, що співробітники прокуратури потрапили в велику ДТП підтвердив і відділ зв'язків із засобами масової інформації прокуратури Києва. Однак, за їх версією, автомобіль, в якому знаходилися співробітники столичної прокуратури, під час руху потрапив в яму на дорозі. Після цього авто вдарилося об бордюр, а потім машину викинуло на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з іншим автомобілем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram