ГоловнаСуспільствоЖиття

Тяжко поранений із київського "​​Каравану" опритомнів

У лікарні біля палати чергує "Беркут".

Тяжко поранений із київського "​​Каравану" опритомнів
Фото: Стоп-кадр с записи камеры видеонаблюдения

Тяжко поранений під час стрілянини в київському ТРЦ "Караван" Павло Феденко опритомнів.

Він досі перебуває в реанімації, однак лікарі вже не побоюються за його життя, повідомляє "Сегодня" з посиланням на джерела.

Щодня біля дверей інтенсивної терапії чергують чотири "беркутівці" в бронежилетах - усередину їх не пускають. У самій лікарні співробітники бояться що-небудь говорити про пораненого.

"Навіть якби ми знали про нього хоч щось, не сказали б. Нас усіх попередили, що якщо пікнемо - звільнять", - говорять санітарки і медсестри.

Підкажіть, а хто з кобурою ходить, він, як я бачив, витягнув (пістолет) з кобури. То якщо це міліціонер, то не кажіть "ні". Нагадує фільм "Мовчання ягнят" прес-конференція міністра МВС. Коли запитали, чи причетний працівник (убивця) до правоохоронних органів, то відповідь була: "Ну, ми перевіряємо". Якщо ви знаєте, хто це, скажіть, це безробітний, інженер, наркоман чи хто. Бандити і злочинці не носять пістолет у кобурі

— народний депутат Геннадій Москаль

Феденко ще не може розмовляти - одна куля влучила йому в шию.

Як відомо, 26 вересня невідомий убив із вогнепальної зброї трьох охоронців гіпермаркету на Оболоні, йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Крім того, четвертий працівник служби безпеки був тяжко поранений.

"За голову" злочинця оголошено винагороду в розмірі 100 тисяч гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram