ГоловнаСуспільствоПодії

У Криму даївці з урядового кортежу приховали свою участь у ДТП

Інспектори зняли з патрульної машини всі розпізнавальні знаки.

У Криму сталася ДТП за участю автомобіля ДАІ із супроводу урядового кортежу. Однак щоб приховати причетність патрульної машини до ДТП, з неї моментально познімали всі розпізнавальні знаки.

Як повідомляє сайт "Крым. Комментарии" з посиланням на "Дорожній контроль", ДТП сталася ще в п'ятницю, 28 вересня. Патрульна машина ДАІ врізалися в "Ладу". Однак щоб приховати причетність патрульної машини до ДТП, з неї моментально познімали всі розпізнавальні знаки: державні номери, мигалку, наліпки.

Незважаючи на "старання" інспекторів, на кузові розбитої машини залишилися чіткі сліди від наліпок із написом "Державтоінспекція", силуети наклейок МВС і місць кріплення проблискових маячків.

Прибуле на місце керівництво ДАІ категорично відмовилося коментувати деталі ДТП, а також визнавати той факт, що учасником аварії був патрульний автомобіль. Водій патруля не захотів пояснювати, чому з машини були здерті міліцейські номери. Тим часом робітники поспіхом пилососили дорогу, прибирали уламки, щоб якомога швидше приховати факт ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram