ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві водій загинув, виїхавши на зустрічну смугу на Московському мості

Через аварію Московський міст завмер у заторі.

Фото: Віталій Мірошниченко

Лобове зіткнення ВАЗ-2101 і Mercedes сталося вранці 20 вересня на Московському мості в Києві.

За попередніми даними, Mercedes рухався в лівій смузі до Московського проспекту. Раптом машина, що рухалася перед ним, різко пішла вправо. Просто перед собою водій мікроавтобуса побачив "копійку", яка рухалася назустріч потоку. Нагадаємо, що зустрічні напрямки на Московському шляхопроводі розділено відбійником.

Водій Mercedes застосував екстрене гальмування, однак уникнути зіткнення не зміг. Унаслідок лобового удару водій ВАЗ-2101 загинув на місці. Водія мікроавтобуса та жінку, яка сиділа на пасажирському сидінні Mercedes, лікарі госпіталізували з різними травмами для докладного обстеження. Від серйозних травм їх урятували подушки безпеки.

Очевидці розповідають, що в салоні "копійки" відчувався сильний запах алкоголю. Можливо, саме алкоголь і був причиною незрозумілого та небезпечного маневру літнього чоловіка за кермом ВАЗа.

ДТП повністю заблокувала проїзд Московським мостом, а також під'їзди до нього з боку Троєщини та Воскресенки. Транспорт практично не рухався в напрямку Петрівки. Люди виходили з громадського транспорту й діставалися пішки. Лише через кілька годин після аварії співробітники ДАІ прибрали пошкоджені транспортні засоби з моста і відновили рух.

Фото: Віталій Мірошниченко

Фото: Віталій Мірошниченко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram