ГоловнаСуспільствоЖиття

Очільник Чернівців закликав львів'ян голосувати за чернівецьких майдансерів

У суботу, 22 вересня, у Києві відбудеться півфінал всеукраїнського танцювального конкурсу "Майданс"

Очільник Чернівців закликав львів'ян голосувати за чернівецьких майдансерів

Очільник Чернівців Віталій Михайлішин напередодні півфіналу всеукраїнського танцювального конкурсу "Майданс" завітав до Львова, аби закликати львів'ян голосувати за чернівецьку команду, що бере участь у телевізійному шоу "Майданс.

"Звертаюсь до вас з незвичного приводу. 22 вересня у Києві відбудеться півфінал всеукраїнського танцювального конкурсу "Майданс", в якому братиме участь дитяча команда з мого міста. Я довгий час спілкуюся з цим колективом, і надаю підтримку в межах моїх можливостей цим дітям на шляху до їхньої мрії", - звернувся до львів’ян Віталій Михайлішин.

В суботу вирішуватиметься доля чернівецької команди. Ключовим моментом визначення переможців буде так зване смс-голосування. "Наша команда дуже ретельно готувалась, не шкодуючи часу та сил. Але на жаль дуже багато залежить не від команди, а від людей, які можуть підтримати її своїм голосуванням. Тож я приїхав просити вас, наших шановних сусідів, підтримати нашу команду своїм голосуванням в цю суботу", - підкреслив він.

Віталій Михайлішин зазначив, що у Чернівцях мешкає біля 250 тисяч, а у Львові в рази більше людей. І якщо чернівецьких майдансерів підтримає хоча б кілька сот тисяч львів’ян, то вони обов’язково переможуть.

"Ми не таке велике місто як Львів, але так само, як і львівяни, маємо свою гордість. Я певний час спостерігаю за цим проектом, бачив, як, на жаль, вибула із цих змагань львівська команда, котра на мою думку є талановитою і дуже креативною. Я приїхав просити вас, наших шановних сусідів, підтримати нашу команду своїм голосуванням у суботу. Ця перемога дуже важлива для всіх чернівчан, але особливо вона важлива для цих діточок", - наголосив Віталій Михайлішин.

За умовами конкурсу телепроекту "Майданс" кожна команда-учасник має оголосити, на що вона витратить мільйон призових коштів в разі перемоги. Чернівецьки майдансери оголосили, що направлять ці кошти на обладнання для Чернівецького Національного Університету ім. Федьковича.

"Це означає, що ці маленькі громадяни пов'язують своє майбутнє зі своїм рідним містом, прагнуть навчатися в Університеті, мріють прославити наше місто на увесь світ. Тому прошу вас про підтримку, щоб ви, як журналісти через ваші ЗМІ донесли до львів’ян моє людське прохання підтримати ваших добрих сусідів – маленьких чернівчан, що приймають участь у танцювальному конкурсі", - наголосив Віталій Михайлішин.

Вірить у перемогу та підтримку своїх земляків чернівецьких майдансерів журналістка львівського корпункту телеканалу "Інтер", який транслює це шоу.

"Я думаю, якщо Львів кого і підтримає, то це будуть точно Чернівці, - переконана журналіст "Інтеру" Софія Гордієнко. - Ми, галичани, дуже любимо, коли нас просять. І сам факт, що міський голова приїхав сюди особисто і попросив допомоги, зіграє свою роль. Можливо не тільки Львів, але й область проголосує за чернівчан".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram