ГоловнаСуспільствоПодії

У Криму затримали росіянина за використання мигалки

Затриманий назвався сином ростовського прокурора.

У Криму затримали росіянина за використання мигалки
Фото: sobytiya.info

Співробітники Державтоінспекції затримали росіянина, який керував Porsche Cayenne, на в'їзді в Крим за незаконне застосування мигалки. Інцидент стався ще 12 вересня, проте сьогодні, 17 вересня, з'явилися нові подробиці.

Під час перевірки чоловік заявив, що є сином ростовського прокурора, однак прокуратура Ростовської області спростувала ці чутки.

Виявилося, що дорогий позашляховик зареєстровано на Гульнару Тураєву, яка пояснила правоохоронцям, що видала довіреність на право керування автомобілем Михайлу Скрипнику, 1982 року народження.

У прес-службі обласної прокуратури додали, що чоловік був раніше засуджений, його неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за порушення у сфері дорожнього руху.

"В органах прокуратури службу ніколи не проходив. Твердження Скрипника про те, що він є сином прокурора Ростова-на-Дону, не відповідають дійсності. В структурі органів прокуратури Ростовської області немає такого підрозділу, як прокуратура міста Ростова-на-Дону, як і посади прокурора міста", - додали в прес-службі.

Сам Скрипник пояснив, що намагався за допомогою мигалки прискорити процедуру проходження митного огляду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram