ГоловнаСуспільствоПодії

Краснощок наполягає, що Присяжнюк підкуповує його

Суми хабара не повідомляють.

Краснощок наполягає, що Присяжнюк підкуповує його
Фото: vp.donetsk.ua

У Центральному райсуді Миколаєва сьогодні на черговому засіданні у справі Оксани Макар обвинувачений Євген Краснощок підтвердив свої слова, сказані на минулому засіданні, про те, що його намагалися підкупити.

Про це розповів адвокат матері Оксани Макар Тетяни Суровицької Віктор Василюк.

За його словами, Краснощок на засіданні суду, яке проходило в закритому режимі, повідомив, що 14 серпня працівник СІЗО викликав його у свій кабінет і сказав, що люди, які діють від імені іншого обвинуваченого Максима Присяжнюка, пропонують йому гроші за те, щоб він узяв усю провину на себе.

До того ж, як сказав Краснощок, в автозаку, під час переїзду до суду, Присяжнюк нібито запропонував йому відмовитися від адвоката, сказавши: "Вона псує нам усю картину. Наші адвокати все зроблять, як треба".

Василюк зазначив, що оскільки Краснощок відразу відмовився від такої пропозиції, то про суму хабара не йшлося. "У зв'язку із цим ми, представники потерпілої, - заявив адвокат, - хочемо звернутися до гаранта Конституції, Президента України, який обіцяв тримати цю справу на контролі, із тим, щоб він використовував усі передбачені законом засоби для того, щоб унеможливити підкупи обвинувачених із метою зміни показань, і використовував усі заходи, щоб було винесено справедливе та законне рішення проти всіх обвинувачених".

Сьогодні суд продовжив вивчення відеоматеріалів із записами допитів Краснощока. Ця робота триватиме 4, 6 і 7 вересня на закритих засіданнях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram