ГоловнаСуспільствоПодії

Одеса знову паралізована через шторм

У місті зафіксовані кілька фактів падіння старих і аварійних дерев.

Одеса знову паралізована через шторм
Фото: www.ljplus.ru

Сьогодні вранці, 28 серпня, на Одесу обрушилися сильний вітер і злива, в результаті чого на дорогах знову виникли затори, деякі вулиці виявилися затопленими.

Як повідомляє КП "Міськзелентрест", в місті зафіксовано декілька фактів падіння старих і аварійних дерев. В оперативному порядку бригади КП працюють над ліквідацією наслідків падінь дерев.

"Через обриви ліній електропередач і коротких замикань, без світла залишилися щонайменше 60 будинків. Зараз бригади електриків усувають наслідки аварій", - зазначили в департаменті інформації і зв'язків з громадськістю Одеської міськради.

За словами віце-мера з питань ЖКГ Анатолія Орловського, житлово-комунальні служби міста в оперативному порядку вирішують усі існуючі складнощі.

"Станом на 7 годину ранку, коли я проводив об'їзд, серйозних проблемних ситуацій з підтоплення вулиць не було: всі "зливневки" працювали нормально. І після ранкового дощу о 9.00 теж жодних НП немає. Проїзні частини Балківської, Приморської, Французького бульвару в нормальному стані", - зазначив Орловський.

Варто зазначити, що це вже друга сильна злива в Одесі цього року. У середині літа і в наприкінці травня місто практично затоплювало через зливу: вода на деяких вулиця піднімалася вище за капот легкових автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram