ГоловнаСуспільствоЖиття

У Черкасах відбувся фестиваль борщу

Учасники зварили 800 літрів головної української страви.

У Черкасах відбувся фестиваль борщу
Фото: http://www.unn.com.ua

У Черкасах на фестивалі "Сила борщу", який відбувся в місті в рамках святкування Дня Незалежності, учасники зварили 800 літрів української національної страви.

Борщ з чорносливом, ожиною, копченими реберцями, щавлем, сметаною, пампушками, часничком... Такі делікатеси можна було спробувати в Долині Троянд у Черкасах під час фестивалю "Сила борщу" 24 серпня. У п'яти котлах зварили і з'їли близько 800 літрів головної української страви.

"Цьогорічний фестиваль "Сила борщу" вдався на славу, - сказав один з організаторів свята, директор комунального підприємства "Дирекція парків" Олександр Радуцький. - Всі учасники підготувалися до кулінарного бою як слід. Познаходили цікаві рецепти і зварили дуже оригінальні борщі. Я, зокрема, близько трьох годин витратив на приготування вітамінного зеленого борщу за бабусиним рецептом. Щавель для нього довелося неабияк пошукати. Але нам все вдалося. Черкащани залишилися задоволені та ситі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram