ГоловнаСуспільствоЖиття

Організаторів Параолімпіади звинуватили в дискримінації

Інваліди скаржаться на проблеми з придбанням квитків.

Організаторів Параолімпіади звинуватили в дискримінації

Організаторів Параолімпіади-2012 в Лондоні звинувачують у дискримінації під час продажу квитків на змагання, які стартують 29 серпня.

За інформацією газети "Індепендент", охочі придбати квитки на місця для інвалідів у візках або дізнатися про їх наявність повинні подзвонити на телефонний номер за окрему плату, яка сягає 41 пенса за хвилину. Усі інші можуть придбати квитки в режимі он-лайн на сайті оргкомітету без додаткових витрат.

При цьому вболівальники з обмеженими можливостями скаржаться, що їм доводиться довго чекати на з'єднання з оператором, і тільки для того, щоб дізнатися, що квитків у продажу немає.

У соціальній мережі Facebook була створена спеціальна сторінка під назвою "Зупинимо дискримінацію організаторів щодо інвалідів-візочників", до якої приєдналися вже 700 користувачів.

Нагадаємо, Параолімпійські ігри відбудуться у Лондоні з 29 серпня по 9 вересня.

Збірна України на XІV літніх Параолімпійських іграх, які відбудуться з 29 серпня по 9 вересня 2012 року в Лондоні, буде найчисленнішою з часів незалежності держави. У змаганнях візьмуть участь 155 спортсменів з 24 областей України, змагатимуться у 12 видах спорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram