ГоловнаСуспільствоЖиття

Потяг "Москва-Кишинів" "замінував" п'яний пасажир

Поїзд зупинили сьогодні на молдовсько-українському кордоні.

Потяг "Москва-Кишинів" "замінував" п'яний пасажир
Фото: bigmir.net

В Україні затримали підозрюваного в телефонному "мінуванні" потяга Москва - Кишинів, який сьогодні зупинили на молдовсько-українському кордоні.

Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ Молдови.

Сапери перевірили весь поїзд, котрий зупинили на станції "Вовчинець" поблизу міста Могилів-Подільський Вінницької області, однак будь-яких вибухових речовин не знайшли. Поїзд продовжив рух до молдовської столиці.

У правоохоронні органи про бомбу повідомив 46-річний громадянин Російської Федерації, який їхав у поїзді. Чоловік був у стані сп'яніння і прямував до Молдови.

Під час обшуку в нього знайшли SIM-карту і мобільний телефон, з якого було зроблено дзвінок.

Нагадаємо, сьогодні рано-вранці співробітники Прикордонної служби України передали в регіональне управління прикордонної поліції Молдови інформацію про те, що поїзд Москва - Кишинів, можливо, заміновано. Дзвінок про вибуховий пристрій надійшов з території України, проте, як згодом установили, повідомлення було зроблено із SIM-карти, зареєстрованої на території РФ. З'ясувалося, що власник телефонної картки був у роумінгу в Україні, оскільки повідомив про замінування неподалік від українсько-молдовського кордону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram