ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваний у справі Макар визнав, що намагався приховати злочин

Заарештувати майно підсудних не вдалося - його у них не виявилося.

Підозрюваний у справі Макар визнав, що намагався приховати злочин
Фото: glavred.info

17 серпня Центральний суд міста Миколаєва продовжив розгляд справи про зґвалтування і вбивство Оксани Макар.

На суд не з'явилася матір постраждалої дівчини Тетяна Суровицька, а також її адвокат нардеп Микола Катеринчук. Під час засідання судді продовжили досліджувати письмові матеріали справи. Так, за результатами дактилоскопічної експертизи, згідно з порівняльними таблицями епітелію на пляшці від горілки, зафіксовано відбитки підсудного Євгена Краснощока, а також відбитки інших невстановлених осіб. На пачці сигарет виявлено відбитки підозрюваного Артема Погосяна, а на пачці презервативів відбитки Максима Присяжнюка.

Окрім того, суд наклав арешт на все рухоме і нерухоме майно трьох підозрюваних у справі, однак, як виявилося, ніякого майна у них немає. Навіть свою квартиру Присяжнюк встиг подарувати матері.

Підсудний також пояснив, що він дійсно брав участь у приховуванні слідів злочину. Зокрема, виправ одяг, але не встиг висушити.

Наступне судове засідання відбудеться 21 серпня. На ньому обласна прокуратура повинна оголосити відео-докази у справі, а саме протоколи допиту підсудних, слідчі експерименти на місці злочину та записи з камер зовнішнього спостереження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram