ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запоріжжі міліція затримала відомого кримінального авторитета

Перед тим зловмисник утік із місця злочину.

У Запоріжжі міліція затримала відомого кримінального авторитета
Фото: Макс Левин

Співробітники міліції затримали раніше неодноразово судимого мешканця Запоріжжя, відомого у кримінальних колах під прізвиськом "Григора", за стрілянину в громадському місці.

Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ

МВС України в Запорізькій області.

Згідно з інформацією, зловмисник, який "6 серпня увечері здійснив кілька пострілів у повітря з невстановленої зброї і втік із місця події, сьогодні, 16 серпня, затриманий співробітниками Управління карного розшуку ГУ МВС України в Запорізькій області на території Орджонікідзевського району міста Запоріжжя".

За даними ВЗГ Запорізького головкому міліції, затриманому інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Ця стаття КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Порушено кримінальну справу. Триває слідство.

Зазначимо, 6 серпня близько 19:00 біля ресторану "Порто Ріва" після сварки з персоналом закладу невідомий чоловік, якого присутні впізнали як Ю. Григоренка, краще відомого в кримінальних колах, як "Григора", зробив кілька пострілів у повітря, ймовірно, з автомата "Вулкан". У результаті дій зловмисника, раніше неодноразово судимого за скоєння тяжких злочинів і злочинів із застосуванням вогнепальної та холодної зброї, ніхто не постраждав. Стрілець із місця пригоди зник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram