ГоловнаСуспільствоЖиття

У Харкові пасажири електрички заблокували відправлення потяга

У залізничному управлінні запевняють, що електропоїзди скасували з ініціативи російської сторони.

У Харкові пасажири електрички заблокували відправлення потяга
Фото: http://www.volynpost.com

У Харкові пасажири електропоїзда підвищеної комфортності Харків - Бєлгород, який сьогодні вперше мав рушити в дорогу замість скасованих у цьому напрямі приміських електричок, перекрили рейки і заблокували відправлення поїзда.

Інформацію про це підтвердили кореспонденту в прес-службі Південної залізниці.

За даними прес-служби, понад 100 осіб, які купили, зокрема, квитки й на інші електропоїзди, прийшли на платформу і заблокували відправлення електропоїзда Харків - Бєлгород, який мав рушити о 08:50.

Люди вимагали повернути дешеві приміські електрички Харків - Бєлгород, які від сьогодні скасовано. За даними прес-служби, вартість проїзду в новому електропотязі підвищеної комфортності становить 67 грн, тоді як у старих електричках становила близько 20 грн.

До протестувальників вийшли перший заступник начальника Південної залізниці Віктор Кузьменко, заступник начальника Південної залізниці Сергій Павлов, керівництво лінійного відділу міліції на Південній залізниці, які спробували пояснити пасажирам, що приміські електрички скасовано з ініціативи російської сторони і що керівництво Південної залізниці зробило все можливе, щоб їх зберегти.

У прес-службі зазначили, що наразі в розкладі руху поїздів Південної залізниці електропотяг підвищеної комфортності Харків - Бєлгород залишається. "У графіку він є, але чи буде ходити, поки невідомо", - зазначили на залізниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram