ГоловнаСуспільствоПодії

У Криму зіткнулася маршрутка і вантажівка, 17 осіб постраждали

Троє перебувають у реанімації.

17 людей постраждали внаслідок серйозної ДТП за участю мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер" і бортового автомобіля "Газель", яка сталася на 11-му кілометрі траси Сімферополь - Харків.

Про це повідомили в прес-службі управління МНС в АР Крим.

До місця аварії негайно виїхав оперативно-рятувальний автомобіль, бригада швидкої медичної допомоги та співробітники ДАІ.

Усього до доставки потерпілих було залучено шість машин швидкої медичної допомоги Служби медицини катастроф, 13 осіб доправили в 6-ту міську лікарню Сімферополя, двох  - у ЦРКЛ Сімферопольського району та 2 дитини - в республіканську дитячу клінічну лікарню.

Станом на 09:00 (хлопчик віком 8 років) мешканець м. Кременчук перебуває в дитячій лікарні з діагнозом ЗЧМТ, СГМ, різані рани обличчя, дівчинка (8 років, м. Кременчук) із діагнозом ЗЧМТ, СГМ, закритий перелом правої ключиці і правої плечової кістки.

З 13 осіб доставлених у 6-ту міську лікарню троє перебувають у реанімації, одна - у травматології та двоє - в хірургічному відділенні 6-ї міської лікарні. Наразі медики проводять обстеження інших 7 постраждалих, встановлюють їхні діагнози.

За попередньою інформацією, мікроавтобус "Мерседес" прямував із Полтавської області до Криму, в його салоні перебували 16 осіб (15 пасажирів і водій), у бік Сімферополя рухався і вантажний автомобіль "Газель-33021" (у салоні були водій і пасажир) із вантажем м'яса.

За 11 км від Сімферополя два автомобілі, що рухалися в попутному напрямку трасою Харків - Сімферополь, зіткнулися, хто був винуватцем ДТП встановлюють. Унаслідок зіткнення обидва автомобілі вилетіли з траси в кювет, праворуч від автодороги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram