ГоловнаСуспільствоЖиття

У Ялті штрафуватимуть туристок, які засмагають топлес

У МВС повідомляють, порушниця громадського спокою заплатить від 51 до 191 гривні.

У Ялті штрафуватимуть туристок, які засмагають топлес
Фото: runews.su

Тепер бажання позасмагати топлес на громадському пляжі в Ялті може влетіти в копієчку. Міліція готова штрафувати таких відпочивальниць.

За словами заступника начальника Ялтинського управління МВС Євгена Пленгея, якщо якийсь відпочивальник буде не задоволений тим, що поруч засмагає напівоголена або оголена людина, то він зможе написати на нього заяву в міліцію і цей випадок розцінюватимуть як хуліганство, повідомляє "Сегодня".

А це означає, що "порушник" громадського спокою змушений буде заплатити штраф у розмірі від 51 до 191 гривні.

Він також зазначив, що міліція проводить перевірки за недавніми скаргами про голих танцівниць на набережній, і заявив, що в тих закладах, де із дозвільною документацією все гаразд, дівчата танцюватимуть далі, а власники тих закладів, де організовують такі шоу без необхідних документів, будуть покарані за законом.

Нагадаємо, туристи скаржаться на дівчат, які танцюють топлес у центрі набережної Ялти. Такою незвичайною піар-акцією один з нічних клубів міста намагається привабити до себе відвідувачів - установлює на набережній міста майданчик, який перекриває прохід, і під гучну музику випускає топлес-танцівниць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram