ГоловнаСуспільствоПодії

У полтавській маршрутці збували наркотики

Під час затримання водій був "під кайфом".

У полтавській маршрутці збували наркотики
Фото: go-krit.com

У Полтаві співробітники Жовтневого райвідділу міліції затримали водія маршрутки, який збував наркотики просто на робочому місці.

Про це повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

За їхніми даними, 53-річний полтавець, раніше судимий за наркотики, рухаючись маршрутом Огнівка-Левада, домовлявся з клієнтами по телефону про місце і час збуту наркотику, а потім на очах пасажирів збував товар клієнтам. Деякі з них навіть сідали в маршрутку на переднє сидіння, де водій продавав їм чергову дозу.

Співробітники міліції затримали зловмисника "на гарячому", під час чергового збуту своєму клієнтові опію ацетильованого на одній із зупинок Полтави. Під час обшуку в автомобілі "Газель" міліціонери вилучили наркотичний засіб - опій, а також ангідрит, який використовують для виготовлення наркотиків, плюс гроші - 500 гривень.

Окрім того, в салоні авто міліціонери виявили кастет, який водій возив із собою нібито для самооборони.

Під час затримання водій маршрутки був у неадекватному стані. За всіма ознаками він був у стані наркотичного сп'яніння. Міліціонерам затриманий пояснив, що наркотики знайшов на вулиці і вирішив залишити їх собі.

Зараз за цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України - незаконне виготовлення та збут наркотичних засобів. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років із конфіскацією майна. Розпочато досудове слідство.

Нагадаємо, раніше міліція затримала київського інструктора з бодібілдингу за підозрою у збуті наркотиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram