ГоловнаСуспільствоПодії

Залізничники назвали причину затримки поїздів у Крим

Несправності вже усунули.

Залізничники назвали причину затримки поїздів у Крим
Фото: http://www.volynpost.com

Відставання від графіка кількох пасажирських поїздів кримського спрямування, що сталося вранці, пов'язано з обривом контактної мережі.

Про це "ОстроВу" розповіла прес-секретар начальника Придніпровської залізниці Ірина Козлова.

"Обрив контактної мережі на непарному шляху по вокзалу Сімферополь, дійсно, зранку був, там перегорів шлейф контактного дроту. І поки йшли ремонтні роботи, поїзди в обох напрямках (в Крим і з Криму) йшли по парному шляху. Тобто зупинки руху не було, але певна затримка (ви самі розумієте, з двох шляхів потрібно було пов'язати рух по одному шляху) була. Але з 7-00 рух по вокзалу, після того, як було усунено обрив, здійснюється за розкладом", - сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні вранці кілька потягів прибули до Криму зі значним запізненням. Зокрема, вчасно не прибули на півострів фірмовий поїзд "Гірник" сполученням "Донецьк-Севастополь" (№47), "Вітебськ - Сімферополь" (№491), "Дніпропетровськ - Сімферополь" (№89), "Москва-Сімферополь" (№29), "Кривий Ріг - Сімферополь" (№143).

У довідковій службі залізничного вокзалу Севастополя "ОстроВу" повідомили, що поїзд №47 з Донецька прибув майже з двогодинним запізненням. "За розкладом поїзд Донецьк-Севастополь прибуває о 8:37, але він (станом на 10:30) щойно до нас зайшов", - сказали в довідковій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram