ГоловнаСуспільствоПодії

Росіян, які постраждали в ДТП під Черніговом, перевезли в Росію

Унаслідок автокатастрофи загинули 14 людей і 29 травмовані.

Росіян, які постраждали в ДТП під Черніговом, перевезли в Росію
Фото: EPA/UPG

Із Чернігівської міської лікарні №2 в суботу, 14 липня, в Росію відправлено двох постраждалих у ДТП російського автобуса - Сергія Поташенкова і Марину Морякову.

Про це повідомили в прес-службі Територіального управління МНС в області.

"Літак МНС Росії забрав двох постраждалих і тіло жінки, яка померла в лікарні", - сказав працівник прес-служби. За його словами, стан двох постраждалих на момент транспортування залишався без змін - стабільно тяжким.

До Ніжина, звідки літак вирушив у Російську Федерацію, карету швидкої допомоги супроводжував автомобіль ДАІ.

У Чернігові залишився водій автобуса Володимир Кремко, який перебуває під слідством у СІЗО.

Як повідомляли, 7 липня неподалік від с. Червоне Чернігівського району на автодорозі Чернігів-Київ потрапив у ДТП автобус, у якому їхали прочани (громадяни Російської Федерації) з м. Великі Луки Псковської області у м. Почаїв Тернопільської області.

Унаслідок ДТП загинули 14 людей і 29 травмовані.

Літаками МНС постраждалих перевезли в Москву і Псков, а в Україні залишилися троє потерпілих, стан яких оцінювали як тяжкий. 12 липня в лікарні Чернігова померла одна з постраждалих.

За попередньою версією слідчих органів, у ДТП винен водій автобуса, який заснув за кермом. За фактом аварії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Справу розслідує Головне слідче управління МВС України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram