ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП в Києві: три машини розбилися через водія

Винний у ДТП зник з місця події.

ДТП в Києві: три машини розбилися через водія

Вчора у другій половині дня в Києві посередині Південного моста в напрямку лівого берега відбулося зіткнення трьох автомобілів.

Зі слів учасників аварії, винним виявився водій, який втік пізніше з місця ДТП.

У деталях все виглядало приблизно так: в лівій смузі рухався автомобіль Opel оmega, який судячи з усього, кудись дуже поспішав, попереду нього рухався легковик, який не поступався йому дорогою.

Тоді водій "омеги" вирішив об'їхати перешкоду праворуч. Оскільки середній ряд теж був зайнятий, водій Opel різко крутнув в крайню смугу праворуч, але в цей самий момент у цій смузі рухався позашляховик, і теж на значній швидкості.

В останній момент водії Opel і джипа побачили один одного і, щоб уникнути зіткнення, різко вдарили по гальмах. "Омезі" і позашляховику уникнути зіткнення вдалося, і автомобілі поспішно втекли, а от учасникам дорожнього руху, які йшли позаду "гонщиків", пощастило менше за них.

Водій позашляховика Audi, який рухався позаду, побачивши, що той гальмує, також вдарив по гальмах, щоб не наздогнати джип. Однак його машина пішла в замет і зачепила відбійник, після чого в неї на повному ходу врізався Hundai.

Цю машину від удару почало кидати по всій дорозі: відлетівши від Audi, авто вилетіло в ліву смугу і врізалося у відбійник. Далі в бік Hundai врізався Opel Corsa. На щастя, з людей ніхто не постраждав. В Audi і Opel corsa перебували діти.

Фото: Юрій Пожарник
Фото: Юрій Пожарник
Фото: Юрій Пожарник

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram