ГоловнаСуспільствоПодії

Матір підозрюваного у справі Макар: сина залякали

Триває суд у справі Оксани Макар

Матір підозрюваного у справі Макар: сина залякали
Фото: glavred.info

Матір підсудного Артема Погосяна виправдовує сина і стверджує, що його залякують ґвалтівники Оксани Макар.

Про це вона заявила 10 липня на засіданні Центрального районного суду Миколаєва, виступаючи як свідок у справі.

За словами пані Погосян, Артем 10 березня повернувся додому дуже пізно і ліг спати, а наступного дня був засмучений. Про те, що трапилося, підозрюваний розповів матері тільки після допиту в міліції, зокрема про те, що в барі познайомився з дівчиною, а потім вони пішли на квартиру до одного з приятелів.

Він також зазначив, що не вступав в інтимний зв'язок з Оксаною Макар, на відміну від двох інших хлопців, які там були, а один із хлопців задушив дівчину. Тоді всі троє затягли її на будівництво, де один із хлопців підпалив щось і кинув на будові.

"Син її не вбивав і не ґвалтував. Горілку купив він - це правда", - сказала матір підсудного. Погосян заявила, що її "сина легко можна залякати, що, власне, двоє інших підсудних і зробили".

Свідок також повідомила, що не чула від Артема Погосяна ні імен, ані прізвищ тих, хто був із ним увечері 9 березня. Пошкоджень на тілі свого сина після цього злочину Лариса Погосян також не бачила.

Водночас вона попросила суд під час розгляду справи не брати до уваги тих свідчень, які вона давала слідчим 17 березня, оскільки відзначає погіршення пам'яті після лікування в психіатричній лікарні, куди потрапила після допиту в рамках досудового слідства.

Також суд допитав свідка Олега Найду, який почув стогін Оксани Макар на будівництві і викликав міліцію. Найда заявив, що побачив дівчину тільки коли її забирала "швидка".

Окрім того, на засіданні суду було зачитано виписку з медичної картки потерпілої після виклику "швидкої". Згідно з документом, коли дівчина потрапила в лікарню зі слабким запахом алкоголю, дихала нормально і була при тямі. Медики зафіксували в Оксани Макар множинні синці, крім того, м'язи і кисть правої руки були обвуглені, а на шиї виднілися сліди від удушення.

Наступне засідання суду у справі Оксани Макар розпочнеться у четвер, 12 липня, о 10.00 і проходитиме у відкритому режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram