ГоловнаСуспільствоЖиття

У суді зачитали свідчення Оксани Макар

Покази Оксана дала ще за життя під час досудового слідства.

У суді зачитали свідчення Оксани Макар
Фото: glavred.info

Сьогодні, 5 липня, в миколаївському суді вперше зачитали свідчення самої Оксани Макар, які вона дала ще за життя під час досудового слідства.

Про це повідомляють Novosti-N.

Ці покази суперечать тим фактам, про які говорили підсудні. Коли суддя звернулася до Артема Погосяна, Максима Присяжнюка та Євгена Краснощока з питанням, чи згодні вони і чи можуть якось спростувати свідчення Макар, підсудні наполягали на тій інформації, яку вони виголошували на минулих засіданнях.

Коли суддя поставила їм запитання, навіщо Оксані Макар обмовляти всіх трьох, підсудні знизували плечима і не могли пояснити, які в неї могли бути мотиви.

Під час наступних судових засідань допитають свідків, серед яких будуть чоловік, який знайшов Оксану, і Лариса Погосян, матір одного з обвинувачених.

Нагадаємо, 9 березня в Миколаєві троє молодих людей заманили на квартиру 18-річну Оксану Макар, зґвалтували її, а потім намагалися спалити живцем. Близько трьох тижнів медики боролися за життя дівчини, але 29 березня вона померла в Донецькому опіковому центрі.

12 червня Центральний райсуд Миколаєва почав слухання по суті справи Оксани Макар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram