ГоловнаСуспільствоПодії

Єврофани потрапляли в неприємні ситуації здебільшого через пияцтво, - міліція

Усього впродовж Євро-2012 іноземці написали 87 заяв до міліції.

Єврофани потрапляли в неприємні ситуації здебільшого через пияцтво, - міліція

У період із 8 червня по 2 липня в органи внутрішніх справ Києва надійшло 87 заяв і звернень від іноземців щодо вчинених проти них протиправних дій. Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в м. Києві.

"Здебільшого йшлося про втрату особистого майна, хоча мали місце також крадіжки та пограбування іноземців, - зазначено в повідомленні. - Працівники карного розшуку ГУ столичної міліції та лінійного управління метрополітену, за участю сил з інших регіонів, розкрили 17 кишенькових крадіжок. Затримано 16 злодіїв, у тому числі групу з трьох осіб. Порушено 16 кримінальних справ".

Також столична міліція повідомляє, що в цей період було зафіксовано 16 ДТП за участю іноземців, із них 5 - з вини самих гостей країни. Четверо іноземців затримали київські правоохоронці за водіння автомобіля в нетверезому вигляді. "Слід зазначити, що більшість неприємних випадків сталися з іноземцями саме внаслідок вживання великої кількості спиртного", - йдеться в повідомленні. Також у ньому зазначено, що міліція Києва своєю роботою під час футбольного чемпіонату задоволена.

Нагадаємо, під час Євро-2012 Україну відвідали майже 63 тисячі іноземних уболівальників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram